Radosť nakupovať...

bazénová chémia

Kalná voda v bazéne: výzva každej letnej sezóny
10.04.2024

Kalná voda v bazéne: výzva každej letnej sezóny

Trápi vás kalná voda v bazéne? S príchodom leta a stúpajúcich teplôt sa mnohí z nás tešia na osviežujúce chvíle strávené v bazéne. Jedným z najčastejších problémov, ktorý môže narušiť našu relaxáciu a bezpečnosť, je zakalená voda. Je dôležité si uvedomiť, že kalná voda v bazéne nielenže kazí vizuálnu estetiku bazéna, ale môže tiež predstavovať zdravotné riziká. Ako vyriešiť problém so zelenou, mliečnou, hnedou či kalnou vodou v bazéne vo vašej záhrade?
Starostlivosť o bazén
01.03.2022

Starostlivosť o bazén

S príchodom teplého letného počasia odhadzujeme oblečenie, vyberáme plavky a utekáme k vode. Niektorí z nás však majú tú výhodu, že vlastnia bazén, takže môžu oddychovať v pohodlí vlastnej záhrady. Ako sa však o bazén treba starať?

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Kliknutím na odkaz zároveň prehlasujete, že ak máte menej ako 16 rokov, tak ste požiadal/a svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním vašich osobných údajov. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.